26 d’abr. 2011

conferència/exposició al COAC [Aproximacions: Joves Arquitectes Catalans]

El proper dijous 28 d'abril a les 19h00' tindrà lloc un dels actes centrals de l'exposició itinerant 'APROXIMACIONS', amb unes xerrades-express, de 5 minuts, de cadascún dels 15 equips seleccionats (a l'estil Pecha-Kucha), amb un debat final i una festa de cloenda (amb música, etc.). Tothom hi és convidat.
Actualment, i fins el dia 3 de maig, la mostra s'exposa a la seu central del COAC, a la Plaça de la Catedral (alguns recordareu que la mostra i un cicle de 4 xerrades va passar per l'ETSAB el mes de març).
Per altra banda, aprofitant l'acte al COAC també s'ha estrenat el bloc d'APROXIMACIONS, on es publiquen, de forma molt amena, tots els projectes i notícies vinculats a la mostra.

[les xerrades poden ser una excel·lent ocasió per conèixer de primera mà 15 despatxos emergents del panorama català, sense altra cosa en comú que el fet generacional i haver format part de la selecció dels Premis ARQUIA/PROXIMA 2010; el sistema Pecha-Kucha garanteix molt ritme a la sessió (i la festa de cloenda sempre és un argument de pes); com en el cas de les xerrades de l'ETSAB, el representant del meu despatx (Harquitectes) a les xerrades seré jo mateix; als qui us animeu, allà ens veiem!]



[Aproximacions: Joves Arquitectes Catalans, exposició/conferència, 28 d'abril 2011, COAC]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada